måndag 24 september 2007

Höst-styling

Vad mycket det gör för ett rum beroende på vilka textilier man har. I dag har jag bytt de blå-vita sommargardinerna mot de nya plommonfärgade från IKEA. Det blev mycket mysigare och en lyxigare känsla i vardagsrummet/köket. Kuddarna blev också jättefina. Riktigt höstigt cosy:) Skillnaden ser ni på bilderna nedan.

Passar på att ge ett litet tips om en badrumsmatta från Hemtex som jag förvandlade till 2 armstödsunderlägg till soffan (bild 6). Mycket billligare än liknade från till exempel Mio. Perfekt att ställa tekoppen på när man kollar på tv så man slipper sträcka sig till soffbordet.

.... ....
1) Sommargardinerna. 2) Höstgardinerna. De blev lite mörka på kortet. 3) Här syns färgen bättre. De är lite skimrande i guld beroende av hur ljuset faller.


.... ...
4) Kuddarna. 5) Kuddarna tagna med annan kamerainställning. Tog med den bilden för där syns fondväggen i ett annat ljus. Den skiftar i färg beroende av hur ljuset faller och tar upp den guldiga nyansen från gardinerna.



6) Här är den före detta badrumsmattan. Vi fick ut 2 stycken av en matta. Tror den kostade runt 100 spänn. På Mio får man en liknande för 600 spänn.

Inga kommentarer: