lördag 23 februari 2008

Puh, vilken dag!

Först 90-årskalas och sedan schlagerkväll. Det var Los farfarsfar som firades med smörgåstårta och tårta i eftermiddags. Lo var den klart yngsta deltagaren och charmade alla när han klättrade upp mot rullstolar och kröp omkring och undersökte lokalen. Efter kalaset åkte vi hem en halvtimma innan vi åkte vidare på nästa tillställning: schlagerkväll hoa Malin och Fred. Malin är en sann schlagerfantast:) De bjöd (naturligtvis) på schlagermacka och massa tilltugg till tv-festen. Kvällen var trevlig, men fy vilken besvikelse festivalen var! Jag fick ingen favorit i starfältet men tyckte ändå att Patrik Isaksson skulle ha gått vidare, åtminstone till andra chansen. Gah!

För övrigt försöker jag tänka en del på huset mellan varven. (Vi fick några dagars extra betänketid...) Det är bara det att vi hinner ju aldrig diskutera det ordentligt! Imorn ska E ut och springa med sin syster på förmiddagen, sedan ska vi på lunch hos svärmor och på eftermiddagen ska E åka till Tyskland. Någonstans där emellan ska vi fatta ett beslut om vårt livs största investering någonsin. God natt och lycka till!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni finner tiden att ta ett beslut som känns bra! Jag har nu skrivit om vårt bröllop i bloggen. Må gött och ha en härlig söndag!