fredag 4 april 2008

Shopping och allmänt svammel

I dag har jag och P vart och shoppat i Skövde med J. En trevlig eftermiddag blev det! Körde även förbi vårt nya hus, men det såg inte ut att ha hänt så mycket med det sedan sist, utvändigt i alla fall. Köpte en ny tröja och en röd minirygga till P. Tänkte ha med mat och leksaker i den när vi är på språng. Det är så mycket grejer i skötväskan jämt så det känns som att den skulle spricka när som helst! De där plastspännena som axelremmen var fäst i har gått av båda två. Vi köpte fyrkantiga nyckelringar i stål på Järnia och satte fast remmen med igen. Att de ens tänkt tanken att använda plast, så mycket som den där väskan utsätts för! Fast problemet är väl att de inte tänkt.

Det har varit lite spänt här hemma sedan igår kväll, så jag hyrde en film när jag var och handlade så vi slapp prata med varandra över middagen... Michael Clayton, med gorgeous George Clooney, blev det. Lite seg i början, men tillräckligt spännande för att slippa tänka på annat. Middagen blev i alla fall väldigt god:) En klassiker till förrätt (för att tillfredställa den värsta hungern): avokado med räkröra. Till huvudrätt blev det kyckling och ugnsrostade rotfrukter med fetaost. Vänner är vi också igen, trots att E somnade efter halva filmen;)

I morgon är det städning som gäller, igen! Då får vi användning av den nya disktrasan, som inhandlades idag. Jag tycker att budskapet "Din mamma jobbar inte här!" är lite uttjatat, men E skrattade gott och tog åt sig en aning (hoppas jag!)...

För övrigt har vi fått bud på lägenheten och i morgon kommer ytterligare spekulanter för att se om vår lägenhet är något för dem.

Dröm sött allihopa, det blir så mycket mysigare att sova då:)

Inga kommentarer: