onsdag 7 maj 2008

Köket *suck*

I dag har vi varit och tittat på vårt hus och i det stora hela ser det bra ut. Men. Köket. Jo, det ser väl också bra ut, men om ni minns så ville jag ju ha en annan lucka egentligen, vilket vi inte fick och nu när vi gluttade in i grannhuset så hade de den luckan och det var så snyggt! *buhuhu* Så vi funderar på att byta ut handtagen (som vi inte heller fått välja) till skålade handtag och knoppar. Lite mer lantligt. MEN, frågan är om det passar den enkla blanka luckan?

Hjälp mig! Måste bestämma oss typ imorn innan de skruvar fast de där lååånga moderna handtagen. De är väl ganska okej, men uttjatade och dessutom känns det som att de kommer ta så mycket "plats", bara massa jävla handtag över allt liksom. *suckar*

Ett alternativ är att inte låta dem skruva fast handtagen och eventuellt köpa nya och skruva fast dem när vi flyttar in. Fast det vore så skönt om allt bara var klart.

Update: Nu har vi bestämt oss. Det blir skålhandtag på lådorna och knoppar på skåpen. Det blir bra. Jag tror vi kommer att trivas bättre med den varianten, kul med något som vi aldrig haft tidigare. Den andra typen hade säkert blivit bra också, men känts lite tråkig.
k


Bild: www.vedumkok.se

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Skulle tagit kort och visat dig våra handtag, men det har bara inte blivit.
Vi har handtagen som är i mitten på rad fem.
Kram