torsdag 26 juli 2007

Med cykel längs Göta kanal

Det är vad som gäller i eftermiddag. Om det inte blir regn... Prognosen visar regn och det har börjat mulna på. Om jag ska vara ärlig hoppas jag lite på regn, fast då måste det börja innan vi hinner åka. Egentligen gillar jag såna här dagsutflykter, det är bara det att jag knappt suttit på en cykel på ett år. Jag cyklar aldrig på vintern, eller om det är under typ 10 grader, då går jag hellre för att hålla mig varm. I våras var jag gravid, så då blev det ingen cykling heller. Efter graviditeten har jag cyklat in till stan och tillbaka kanske tre gånger. Varje gång har jag fått ont i rumpa och lår, och då snackar vi om en sträcka på totalt 1 km... Pinsamt var ordet. I dag ska vi cykla 2 mil.

Planen är att cykla från Sjötorp till Norrkvarn. Ta en fika och sedan cykla tillbaka. E:s storasyster från Stockholm med pojkvän ska med så det blir trevligt att umgås med dem!

E ringde precis från jobbet och sa att vi chansar och kör som planerat. (Det mulnar på hela tiden som jag skriver detta inlägg...) Så det är bara att dra upp mungiporna och packa ner regnstället!

Inga kommentarer: